Flexibla onlineutbildningar

Flexibla Onlineutbildningar


Vi samarbetar med Diploma Utbildning som erbjuder över 500 kortare utbildningar inom områden som ekonomi, sälj & marknad, verksamhetsutveckling, kommunikation, personlig utveckling med mera. Du får tillgång till utbildningarna på din dator, iPad eller smartphone och kan genomföra dem i valfri takt när det passar dig.

De flesta utbildningar tar mellan 1-4 timmar att genomföra. Varje utbildning är uppdelad i flera korta föreläsningspass med efterföljande delexaminationer. Efter avslutad utbildning med godkända delmoment och examination kan du ladda ner ett diplom som intygar din kompetens.

Utöver utbildningarna får du också tillgång till över 250 föreläsningar med kända svenska profiler som Carolina Klüft, Helena Bergström, Percy Barnevik, Kajsa Bergqvist, Tina Thörner med flera.

Premiumlicens för 695 kr

  • En Premiumlicens ger dig full tillgång till över 500 utbildningar och 265 föreläsningar under 12 månader.
  • Diplomas ordinarie pris för premiumlicens är 4 995 kr. Som medlem i Impact Accelerator betalar du endast 695 kr.

Priserna är exklusive moms. Premiumlicensen är personlig.

Prova-på-kurser hos Diploma under våren!

Här kan du läsa mer om de sex kostnadsfria prova-på-kurser som erbjuds under våren, två varje månad under mars till och med maj. Även om ingen av dessa sex kurser står på din önskelista, kan du alltså testa upplägget så att du vet ifall det passar dig. Det finns 500 andra kurser att välja bland när du tecknar ett abonnemang som du kan läsa mer om här ovanför.

OBS! Du kan bara nyttja erbjudandet en gång, till en av prova-på-kurserna. Vid månadsskiftet öppnas de två nästkommande kurserna, och din kostnadsfria 30-dagars period gäller från och med den dagen du anmält dig. De två utvalda kurserna går att anmäla sig till ända fram till den sista i varje månad.

Sagt om kursen Hållbarhet och CSR

”Enkelt förklarat av ämnena och lagom lång utbildning”

Starta provperiod under mars
Anmälan är stängd
Online

DIploma
Hållbarhet och CSR

Bli en expert på CSR och hållbarhet. Lär dig hur du kan bidra till en bättre värld genom en mer hållbar framtid.

Den här utbildningen visar hur du kan arbeta praktiskt med CSR och hållbarhetsarbete. Här får du lära dig om definitioner och effekter av hållbarhetsarbete, vilka hållbarhetsfrågor som bör prioriteras och hur dessa implementeras i verksamheten. Du får även lära dig om ramverk, standarder och certifieringar.

Sagt om kursen Orka – Passion som drivkraft

”Inspirerande, bra innehåll och enkla reflektionsfrågor”

Starta provperiod under mars
Anmälan är stängd
Online

DIPLOMA
Orka – Passion som drivkraft

Lär dig att ta din passion till nästa nivå och att använda den som en drivkraft i ditt liv med denna onlinekurs. Känn energin och entusiasmen som kommer från att följa din passion!

Idrottens principer kan appliceras på alla plan i livet. I utbildningen delar Frida Södermark genom sin resa med sig av tips och motivation till hur alla kan hitta ork och inspiration till att genomföra sina egna drömmar och mål – oavsett vad de handlar om.
Under de olika delmomenten kommer du själv få reflektera över var du är på väg och i slutet kommer din nya resa ha börjat.

Sagt om kursen Cirkulär ekonomi – grundkurs

”Bra innehåll och enkelt förklarat av ämnet”

Starta provperiod under april
Anmälan är stängd
Online

diploma
Cirkulär ekonomi – grundkurs

Förbättra din förståelse för cirkulär ekonomi genom en lättförståelig onlineutbildning. Lär dig viktiga koncept och metoder för en hållbar ekonomi. Börja idag!

I utbildningen får du lära dig om bakgrund och begrepp kring cirkulär ekonomi, hur det hänger samman med miljörörelsens historia samt vilken koppling som finns till de globala målen. Du får även inblick i olika sätt att mäta tillväxt, vilka utmaningar och möjligheter som finns samt insikter om vad som behöver göras och hur du själv kan komma igång med en mer hållbar ekonomi och livsstil.

Sagt om kursen Personlig effektivitet och stress- hantering i praktiken

”Bra innehåll och kluriga men bra frågor”

Starta provperiod under april
Anmälan är stängd
Online

DIploma
Stresshantering i praktiken

Förbättra din hantering av stress i praktiken med vår utbildning online. Lär dig bli mer effektiv samtidigt som du har kul på denna resa.
Stresshantering med mental ergonomi är en utbildning som möjliggör att du går från orkeslös till pigg, alert och engagerad på kort tid. Utbildningen är faktabaserad och lär dig hur hjärnan fungerar utifrån flertalet perspektiv som påverkar stress, hälsa och prestationsförmåga.

Utbildningen berör arbetsminnets funktion, hur hjärnan påverkas av olika typer av stimuli samt hur hjärnan hanterar förändringar. Genom att ta del av utbildningen får du lära dig hur du kan anpassa och förbättra dina arbetsmetoder så att hjärnan belastas mindre samtidigt som du ökar din produktivitet och ditt välmående. Det är alltid viktigt och inte minst i tider av mycket hemarbete då kloka strategier för minskad stressrespons kan underlätta enormt.

Sagt om kursen Starta eget – vägen till eget företag

”På ett snabbt och tydligt sätt fick jag en bra överblick av vad som ska göras för att transformera min affärsidé till en affärsplan”

Starta provperiod under maj
Anmälan är öppen
Online

DIPLOMA
Starta eget – vägen till eget företag

Få all den kunskap och inspiration du behöver för att starta ett eget framgångsrikt företag. Vi erbjuder en utbildning online med certifikat. Börja din resa som företagare idag!

Det här är utbildningen för dig som drömmer om att bli företagare. Utbildningen innehåller råd till nya företagare och berör allt från affärsidé, finansiering och val av företagsform till marknadsföring och tillstånd.

Sagt om kursen Systematiskt hållbarhets- arbete inom tjänste- sektorn

”Väldigt bra information, studier och diagram. Frågorna är varierande och man får tänka till ordentligt. Bra att kunna repetera kapitel på enkelt sätt.”

Starta provperiod under maj
Anmälan är öppen
Online

diploma
Systematiskt hållbarhetsarbete inom tjänstesektorn

Förbättra din förmåga att driva hållbarhetsarbete inom offentlig sektor med vår online utbildning. Börja din resa mot en mer hållbar samhällssektor idag!

I den här utbildningen får du som arbetar inom offentlig sektor lära dig om systematiskt hållbarhetsarbete kopplat till de globala målen. I utbildningen berörs sociala, ekonomiska och miljömässiga perspektiv, standarder som SA 8000, ISO 26 000 och SDG 17 samt hållbarhetsstrategier, målsättning och kommunikation avseende hållbarhet.


Vi rekommenderar

Diploma Utbildning erbjuder en mängd utbildningar inom ett flertal kategorier. Nedan listar vi kategorier som vi tror kan vara intressanta för dig som är medlem i Impact Accelerator.

Klicka på respektive kategori för att se våra utvalda favoritutbildningar och för att ta dig vidare till Diploma Utbildning.

Våra utvalda favoriter

Orka! Passion som drivkraft
Personlig effektivitet och stresshantering
Personligt ledarskap
Konsten att minnas – del 1 och 2
Jobba smartare – från VAD till HUR
Stresshantering

Våra utvalda favoriter

Affärsengelska – grundkurs
Digital presentationsteknik
Digitala möten
Effektiv kommunikation
Förhandlingsteknik – grundkurs
Svåra samtal

Våra utvalda favoriter

Arbetsrätt – fem centrala lagar
Bli mer kreativ på jobbet
Effektiv internkommunikation
GDPR i praktiken
LAS – lagen om anställningsskydd
Medarbetarskap – grundkurs och fördjupning

Våra utvalda favoriter

Starta eget – vägen till eget företag
Entreprenörskap – grundkurs
Ekologiskt hållbar utveckling – grundkurs
Teamarbete – skapa framgångsrika samarbeten
Varumärkesstrategi
Värdegrundsarbete – grundkurs

Våra utvalda favoriter

Framgångsrika kundmöten
Förhandlingsteknik, grundkurs
Kundservice och merförsäljning
Marknadsföring – kommunikationsplan
LinkedIn – företagssida på LinkedIn
LOU – introduktion, grundkurs och fördjupning

Våra utvalda favoriter

Företagsekonomi – grundkurs
Affärsutveckling – strategi och taktik
Cirkulär ekonomi – grundkurs
Lönsamhetsutveckling – grundkurs
Moms – grundkurs
Skatter och inkomster – grundkurs

Hittar du inte det du söker?

Ta del av alla kategorier och tillhörande utbildningar hos Diploma Utbildning! När du tecknar en Premiumlicens hos oss får du full tillgång till alla utbildningar och föreläsningar för endast 695 kr.

Våra samarbetspartners