Teamet tipsar!

Teamet tipsar!

Premiumlicens hos Diploma Utbildning för endast 495 kr


Äntligen är Impact Accelerator i rullning. Vi i teamet vill därmed passa på att tipsa dig som medlem i nätverket om ett oemotståndligt erbjudande. Du får nämligen tillgång till Diploma Utbildnings utbud av närmare 500 utbildningar och över 250 föreläsningar för endast 495 kr.

Vi samarbetar med Diploma Utbildning som erbjuder närmare 500 olika utbildningar inom exempelvis ekonomi, sälj & marknad, verksamhetsutveckling, kommunikation, personlig utveckling och mycket mer. Du får tillgång till utbildningarna på din dator, iPad eller smartphone och kan pausa, repetera och utbildas i valfri takt när det passar dig. Diploma utbildning erbjuder även över 250 föreläsningar med kända svenska profiler som till exempel Caroline Klüft, Helena Bergström, Percy Barnevik, Kajsa Bergqvist, Tina Thörner med flera. Detta kan du bara inte missa!

Ett erbjudande som inte går att motstå

Som grädde på moset har vi ett erbjudande som inte går att motstå. Som medlem i Impact Accelerator får du ta del av allt detta i 12 månader till det otroliga priset 495 kr om du tecknar en licens innan den 31 maj. För att förtydliga hur billigt och bra detta erbjudande är, har vi räknat ut att du endast betalar 41,25 kr per månad för att ta del av Diplomas fulla utbud vilket nästan är för bra för att vara sant. Ordinarie pris för denna premiumlicens är 4795 kr.

//Teamet bakom Impact Accelerator


Publicerat

i

av

Etiketter: