Nätverksträff i Luleå!

Nätverksträff i Luleå!

”En kväll för entreprenörskap med människa, samhälle och samarbete i fokus”


Är du intresserad av hållbar utveckling med fokus på människor, samhälle och samarbete? Är du idébärare/entreprenör som vill bidra till att skapa välmående livsmiljöer i den pågående gröna omställningen? Då är den här kvällsträffen värdefull för dig!

Coompanion Norrbotten driver Impact Accelerator som är en webbaserad utvecklingsplattform för samhällsentreprenörer. För nätverkande och inspiration är det viktigt att ibland också träffas fysiskt.

I slutet av januari träffades vi i Gällivare, vilket blev en välbesökt och uppskattad träff. Nu har turen kommit till Luleå!

Under kvällen får du lyssna på en spännande föreläsning med en företagare som berättar om sitt entreprenörskap. Du får också höra företrädare från kommun och näringsliv reflektera kring möjligheter med samhällsinriktat entreprenörskap. Det finns även möjligheter för dig att bidra med egna tankar och idéer under en dialog- och frågestund.

Var, när och hur?


Program*

Presentation av Coompanion Norrbotten och utvecklingshubben Impact Accelerator
Jan Kemi och Ulrika Sundqvist från Coompanion Norrbotten presenterar.

”Hur kommer det sig att man blir en samhällsentreprenör?”
Sara Olsson, hållbarhetsinfluensern ”Hållbara Sara”, är en högt anlitad föreläsare i hela landet inom hållbarhet och slow business. Här berättar hon om sin utvecklingsresa och sina drivkrafter för ett samhällsinriktat entreprenörskap.

Om medskapandearenan
Petra Åhl och Cora Karlsson från Medskapandebyrån informerar om sitt arbete med inkluderande arbetssätt och om hur viktigt det sociala entreprenörskapet är i platsutveckling. De introducerar också kvällens efterföljande programpunkter, dialogstund och panelsamtal, som de kommer att leda.

Dialog och frågestund

”Betydelsen av samhällsinriktat entreprenörskap
Panelsamtal med deltagare från kommun och näringsliv i Luleå och Boden.
Deltagare: Fredrik Hansson kommunalråd Luleå kommun, Anne Graf ansvarig samhällskontakter H2 Green Steel, Åse Classon verksamhetsutvecklare Samforma, Roger Tuomas etableringschef Luleå Business Region, Thomas Fägerman vd Boden Business Park samt Anna Tuomas grundare och verksamhetsledare Fenomenala.

Summering och avslutning


*Observera att programmet kan komma att uppdateras löpande!


Du är hjärtligt välkommen!

Våra samarbetspartners