Inspelade föreläsningar

Inspelade föreläsningarTips och trix för en bättre webb
My Dahlstrand – Oh My

My Dahlstrand från Oh My berättar om hur man behöver planera för och bygga in tillgänglighet i sina digitala kanaler, hur internet är en mänsklig rättighet, vilka lagkrav som finns och hur man jobbar med dessa på ett kreativt och inkluderande sätt.

Det här är en inspelning av en föreläsning från den 16 november 2023 i Impact Accelerators regi.


Slow Business – Hållbart företagande
Hållbara Sara

Sara Olsson, Hållbara Sara, berättar vad principen för ”slow business” är och hur du vågar börja ifrågasätta vedertagna normer om hur och varför företag kan och ska bedrivas.

Det här är en inspelning av en föreläsning från den 9 november 2023 i Impact Accelerators regi.


Utveckla ditt företag med Business Model Canvas
Mats Långström – Oh My

Den här föreläsningen med Mats Långström från Oh My fokuserar på hur man kan utveckla sin affärsmodell med hjälp av Business Model Canvas och Value Proposition Canvas.

Hur skapar vi ett värdeerbjudande, och hur kan vi tänka kring kundsegment? Och hur hänger allt ihop? Kan vi optimera affären genom återkommande intäkter innan vi tar kostnader? Men framförallt, hur kan vi på sikt skala upp vår affärsmodell?

Det här är en inspelning av en föreläsning från den 2 november 2023 i Impact Accelerators regi.


Cirkulära affärsmodeller i praktiken
Hållbara Sara

Sara Olsson, Hållbara Sara, pratar om vad det innebär att bygga en cirkulär affärsmodell. Detta tillfälle syftar till att höja kunskapen om cirkulära materialflöden och affärsmodeller genom praktiska exempel och företag som finns redan idag.

Det här är en inspelning av en föreläsning från den 25 oktober 2023 i Impact Accelerators regi.


Vässa närvaron på dina sociala medier
Agnes Thurfjell – Oh My

Agnes Thurfjell från Oh My föreläser om hur du kan tänka för att vässa närvaron på dina sociala medier. Här får du en guidad tur genom sociala medie-djungeln och hjälp att hitta rätt kanaler och innehåll för just din verksamhet och målgrupp. Hur många inlägg/vecka ska man publicera egentligen? Behöver man finnas på alla kanaler? Och vad ska man egentligen publicera?

Det här är en inspelning av en föreläsning från den 19 oktober 2023 i Impact Accelerators regi.


Rätt fokus och prioritering med kundresan Fanny Holländer – Oh My

Fanny Holländer från Oh My berättar under den här föreläsningen om hur en stor e-handels kraschade sajt kan vändas till ett tillfälle att bygga varumärke. Lär dig mer om värdet att se på ert företag genom användarnas ögon och hur du får koll på hela användarupplevelsen för att skapa nöjda, lojala, återkommande användare, kunder och ambassadörer.

Det här är en inspelning av en föreläsning från den 5 oktober 2023 i Impact Accelerators regi.


Så bygger du hållbart varumärke
Hållbara Sara

Sara Olsson, mer känd under namnet Hållbara Sara, ger här i utbildningen ”Så bygger du ett hållbart företag” tips och handfasta råd för hur du kartlägger, analyserar, utvecklar, sätter upp hållbara mål samt följer upp och kommunicerar ditt hållbarhetsarbete.

Det här är en inspelning av en föreläsning från den 28 september 2023 i Impact Accelerators regi.


Jobba strategiskt med arbetsgivarvarumärket Mats Långström – Oh My

Den här föreläsningen bygger vidare på föreläsningen om strategiskt varumärkesarbete. Hur kopplar vi ihop vårt varumärkesarbete för att bäst rekrytera, behålla och utveckla medarbetare? Vad är gemensamt i varumärkesplattformen och vilka delar skiljer sig åt? Hur kan vi paketera vårt erbjudande på ett attraktivt sätt?

Det här är en inspelning av en föreläsning från den 21 september 2023 i Impact Accelerators regi..


Bootstrapping – starta företag utan kapital
Jan Svensson – Mikrofonden Sverige

Jan Svensson från Mikrofonden Sverige håller i utbildningen ”Bootstrapping – starta företag utan kapital”. Här ger Jan svar på hur kan du starta ett företag med 1000 kr på fickan, och går även igenom några bootstrappingstrategier som syftar till att minimera kapitalbehovet, t.ex. låna, dela och hyra resurser.

Det här är en inspelning av en föreläsning från den 19 september 2023 i Impact Accelerators regi.


Att ställa om till hållbart företagande
Hållbara Sara

Sara Olsson, mer känd som ”Hållbara Sara”, pratar om vad hållbart företagande är och hur de tre dimensionerna ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet hänger ihop. Syftet med utbildningen är att den som driver företag eller är på väg att starta ett företag ska förstå hur spelplanen håller på att förändras och vilka möjligheter som finns med att bygga hållbart företag från start.

Det här är en inspelning av en föreläsning från den 14 september 2023 i Impact Accelerators regi.


Vässa ditt varumärkesstrategiska arbete med Mats Långström – Oh My

Alla varumärken bygger på samma grunder. Om vi kan få koll på byggstenarna, jobba strategiskt med våra grunder och vår position så kan vi sikta på att vara unika snarare än att vara bäst.

Det här är en inspelning av en föreläsning från den 7 september 2023 i Impact Accelerators regi.