Aktiviteter

Kalendarium


Kalendarium


Om Diploma

Flexibla onlineutbildningar när det passar dig! Välj bland ungefär 500 kurser inom många olika områden. Du får också tillgång till 240 föreläsningar med kända svenska profiler. Läs mer via knappen nedan!

365 dagar om året
24/7
Online

DIploma
Flexibla online-utbildningar

Vi samarbetar med Diploma Utbildning som erbjuder kring 500 kortare utbildningar inom områden som ekonomi, sälj & marknad, verksamhetsutveckling, kommunikation, personlig utveckling med mera.

Du får tillgång till utbildningarna på din dator, iPad eller smartphone och kan genomföra dem i valfri takt när det passar dig.

Om Diploma

Diploma har sedan starten 2012 låtit den traditionella utbildningen möta den digitala världen genom över 500 flexibla onlineutbildningar.

mars, april och maj
24/7
Online

DIPLOMA
Kostnadsfria prova-på-kurser under våren!

Många undrar hur det går till att studera via Diplomas onlineutbildningar. Bästa sättet är att prova tänkte vi!

Under mars, april och maj kommer vi att erbjuda två olika kurser per månad, som är helt kostnadsfria! 

Du kan alltså utan att binda upp dig för ett abonnemang ta del av en av dessa kurser för att prova konceptet! Läs mer och anmäl dig via länken!

Om Impact Accelerator

Impact Accelerator är en del av Coompanion Norrbottens satsning på att stärka samhällsnyttigt företagande i Norrbotten. Det är ett kostnadsfritt nätverk som hjälper dig och ditt företag att göra världen en smula bättre.

19 juni
19.00-20.00
Online

impact accelerator
Digital medlemsträff!

Impact Accelerator är ett nätverk för dig som har en affärsidé eller driver ett företag och är intresserad av hållbarhet, miljö och samhällsfrågor. Vi är en utvecklingsplattform som jobbar för att stärka entreprenörskap i Norrbotten med fokus på människa och samhälle!

Den 19 juni mellan 19.00-20.00 bjuder vi in till en digital medlemsträff där medlemmar får möjlighet att träffas och dela erfarenheter med varandra. 

Du som ännu inte är medlem kan bli det helt kostnadsfritt! Via länken nedan kan du både anmäla dig till evenemanget och bli medlem.

Det här är en fantastisk möjlighet att få träffa och samverka med nya nätverkskompisar!

Anmäl dig till den digitala nätverksträffen via knappen nedan!

Våra samarbetspartners